Ons team

Wij hebben een missie!

HoCoSto maakt verwarmen en koelen zonder Co2 uitstoot mogelijk door energie uit duurzame bronnen ondergronds op te slaan. Met slim energiemanagement zorgen we voor duurzame en betaalbare energie voor iedereen. Wij bouwen mee aan het energiesysteem van de toekomst.

Wil jij bij ons werken?Werken bij HoCoSto

Met een betrokken team werken we in een informele en toch professionele setting aan de verduurzaming van Nederland. We zijn ambitieus en hebben mooie groeiplannen, voor ons en voor jou. Ons motto is dan ook; elke dag slimmer, sneller en beter! Het werken bij HoCoSto is breder dan je functie omschrijving. Door de groei kan het zijn dat je snel moet schakelen en wordt er een beroep gedaan op jouw flexibiliteit, betrokkenheid en zelfstandigheid om samen projecten te realiseren. De lijnen zijn kort en er is veel contact tussen de engineers, de werkvloer en de ‘buiten’ organisatie. Ons team is vaak ‘on the road’ maar we proberen elkaar op vrijdag te treffen voor een lunch met lekkere broodjes aan onze picknicktafel of om te proosten op weer een vruchtbare werkweek.

Op de foto

Veel van de HoCoSto medewerkers zijn ook heel betrokken bij de Zundertse community, bijvoorbeeld bij het wereldberoemde Zundertse Bloemencorso. 

Ook buiten het werk trekt het team geregeld samen op.

Hier zie je een deel van het team bij het jaarlijkse Boerendart Toernooi!

Word jij onze nieuwe collega?

HoCoSto staat voor balans tussen de kwaliteit van het werk en de belangen van de mensen, daarom vinden we persoonlijke touch en betrokkenheid erg belangrijk. De mensen die bij HoCoSto werken maken het verschil en zijn vanwege de groeiende vraag op zoek naar nieuwe collega’s.

 

32-40 uur
mbo
Als junior pijpfitter ben jij dagelijks bezig met rvs-leidingen, flenzen, pompen en kleppen voor de technische ruimte van het warmtesysteem. Zo zorg jij ervoor dat de warmteopslag gebouwen kan voorzien van aardgasvrije en CO2 neutraal warmte! Kom werken bij HoCoSto in Zundert.
32-40 uur
mbo
Als installatiemonteur monteer en installeer jij de onderdelen van de warmteopslag en de zonnecollectoren voor het aardgasvrije, collectieve warmtesysteem van HoCoSto. Je hebt twee rechterhanden, werkt graag buiten op projectlocaties en weet van aanpakken.
MBO-, HBO- en WO
Wil jij kennis opdoen over de energietransitie en al tijdens je studie een bijdrage leveren aan de verduurzaming van Nederland? En wil je weten hoe het is om te werken in een snelgroeiende en technisch innovatieve scale-up omgeving? Kom dan bij ons stage lopen of afstuderen!