Werk in uitvoering!

Ja, dan is het opeens zo ver..

Na woningen, scholen, campings en bedrijven zijn nu de wijken aan de beurt! Het moet gezegd worden, het voortraject voor wijkaanpak neemt wat meer tijd in beslag…. Maar ook bij de aardgasvrije wijken kan HoCoSto nu verder met detailengineering en voorbereiding van de uitvoering. En ook daar zijn bevlogen technisch specialisten voor nodig, met passie voor duurzame energie!

Er is per direct behoefte aan twee nieuwe collega’s:

  1. Industrieel ontwerper voor optimalisatie van de STES productconfiguratie;  technische bijdrage aan  systeemontwerp van collectieve warmteconcepten voor wijken/kleine kernen ; enige jaren ervaring, HBO werk- en denkniveau, minimaal 2-3 dagen per week. Leergierig, bereid een uitdaging op zich te nemen en verantwoordelijkheid te pakken binnen het team.
  2. Projectleider/uitvoerder voor planning en voorbereiding van de werkzaamheden. Ruime ervaring met uitvoering van infrastructuur of W-projecten. Dit is een parttime job (8-12 uur per week). Een mooie rol voor een (pré) pensionado die nog te veel lol in zijn werk heeft om aan een Rummikub carrière te beginnen. Iemand die graag kennis en ervaring wil overdragen.

Het team is nog klein, dus fijn als je het ook leuk vindt om samen te ‘multitasken’. Skill set met pragmatische, brede technische belangstelling wordt gewaardeerd.

Wie voelt zich aangesproken?

Stuur een mail naar Siebe Geerts (s.geerts@hocosto.com) voor nadere informatie.

en_USEnglish
nl_NLDutch en_USEnglish