HoCoSto is hiring!

Staat jouw huidige baan op het spel , of ben je gewoon toe aan een uitdagende job binnen het segment duurzame energie?  HoCoSto is op zoek naar technische vakmensen. Voor nu zoeken we vooral 3-D tekenaars en  E/W monteurs.

HoCoSto is fabrikant van thermische opslagbuffers, en ontwerper van kleinschalige, lokale warmtenetten. Met deze combinatie wordt het mogelijk een groep gebouwen of een wijk aardgasvrij te voorzien van warm tapwater en ruimteverwarming. Bij elke project wordt vooraf een systeemontwerp gemaakt, bestaande uit gestandariseerde componenten (warmtenet, buffer, warmtepomp, technische ruimte en besturingssysteem).

Voor het ontwerp van de technische ruimtes en het bouwen van pre-fab skids zoeken we nieuwe collega’s. De werkzaamheden vinden grotendeels plaats op onze locatie in Zundert; de E/W monteurs worden ook ingezet bij het – op lokatie – aansluiten van de technische installatie. HoCoSto is een jong, flexibel en snel groeiend bedrijf waar meedenken, vakmanschap en creativiteit hoog in het vaandel staan.

Interesse? Stuur een mail met je CV naar s.geerts@hocosto.com

 

en_USEnglish
nl_NLDutch en_USEnglish